The Best Man Holiday er en julekomedie fra 2013, hvor en håndfuld tidligere studievenner genforenes i juledagene efter ikke at have set hinanden i 14 år.

Julekomedien fra 2013 er efterfølgeren til The Best Man. Var du vild med dramakomedien fra 1999, vil du derfor også helt sikkert falde for julefilmen om studievenners genforening.

Juledage fyldt med drama og afsløringer

Det er ved at være jul, og Mia, Lances kone, har sendt invitationer ud til alle sine gamle studievenner, og inden hun ved af det, dukker de alle op til en jul, de sjældent vil glemme.

Det er første gang i godt 15 år, at de mange venner samles under ét tag, og der går da heller ikke lang tid førend, at der bliver rusket godt op i tidligere dramaer og kærlighedsaffærer.

I takt med at juledagene går, lærer de alle hinanden bedre at kende.

Harper er for eksempel blevet ramt af en skriveblokade og frygter, at han ikke længere vil kunne forsøge sin kommende familie. Julian har siden sidst åbnet en skole sammen med sin kone Candace, hvis tidligere liv som stripper ligger og luer under overfladen. Shelby lever det liv, hun altid har drømt om, alt imens Mia og Lance kæmper for at holde sammen på familien, en fodboldkarriere, der er ved at være nået til vejs ende og en tiltagende cancer.

Der er med andre ord lagt op til et stort sammensurium af romantik, drama, opture og nedture, når de gamle venner skyder gang i julefestlighederne under samme tag.

Hvordan det hele ender for den umage gruppe af venner? Det må du selv se med for at finde ud af – vi afslører ikke mere her.

En dramakomedie lige efter drejebogen

The Best Man Holiday er en velskrevet julefilm og efterfølger til The Best Man, som i sin tid høstede gode anmeldelser.

Dramakomedien kan alt det, den skal kunne – den får os til at græde, grine, krumme tæer og sukke over de mange romantiske scener. Så læn dig godt tilbage, og forbered dig på en tur gennem hele følelsesspektret.

The Best Man Holiday er en fantastisk julefilm, der bør nydes sammen med ældre børn og voksne. Filmen indeholder en del udfordrende sprog, sjofle jokes og sexscener og kan derfor ikke anbefales til de mindste.

Se traileren til The Best Man Holiday her