Er man til en lidt mere useriøs julekomedie, der formår at give et smil på læben under hele filmen, så er det værd at bruge sin travle juletid på Office Christmas Party.

Filmen er spækket med store skuespillere, med selveste Jason Bateman og Jennifer Aniston i spidsen.

Jennifer Aniston spiller firmaets administrerende direktør, og Jason Bateson har rollen som en teknologichef der snart vender alting på hovedet. 

Office Christmas Party er produceret i 2016 af den kendte producer Will Speck Josh Gordon, og har en spillelængde på 105 minutter. Lokationen tager udgangspunkt i den velkendte amerikanske forretning stat, New York City.

Mon de klarer den i Office Christmas Party?

Når firmaets administrerende direktør (Jennifer Aniston) prøver at lukke lukke ned for sin brors hårdt knoklende fest afdeling, sørger broderen og hans teknologichef (Jason Bateman) at samle alle deres festglade kollegaer, for at holde årets julefest. Julefesten afholdes med det håb, om at imponere en potentiel klient, og lukke et salg der vil redde deres jobsituation. Julefesten viser sig at gå langt over gevind, og kan bedst beskrives som kaos og vanvid uden nogen stop knap. Det er en typisk amerikansk præget komediefilm, som tilføjer lidt julegodter.

En god blanding af drengerøv og forretning, med lidt julepynt drysset ud over toppen.

Perfekt julefilm til teenageren

Sidder man og er gået lidt død i de gamle klassiske julefilm fyldt med magi og kærlighed på den lyserøde sky, kan vi med hænderne i vejret love dig, at denne film vil vække din interesse på helt andre måder, end hvad du er vant til. Office Christmas Party er spækket med humor, og dumdristige beslutninger i lange baner. Den giver et typisk indblik i hvordan man tror at en amerikansk business julefrokost foregår i New York. Som filmens åbnings titel selv siger “Party like your job depends on it”

Trailer til Office Christmas Party

Denne artikel er skrevet og udgivet i samarbejde med eventlageret.dk.