Kasper og Sofie er oprindeligt en Norsk børneserie baseret på nogle populære børnebøger af de Norske forfattere Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holts. I deres modeland er de 2 bedste venner bedre kendt som Karsten og Petra.

Børneserien har opnået stor popularitet i Norden og derfor er der også blevet lavet en række film om Kasper og Sofie, en af de film er Kasper og Sofies vidunderlige jul.

Vidunderlig julehygge for hele familien

Der er dømt hygge for alle pengene i Kasper og Sofie og det er en film hvor hele familien kan være med, fra de mindste og op til forældrene. Selvom om fortællingen er meget simpel er det hyggeligt at se det sammen som familie, fordi den er stemningsskabende.

Kasper og Sofie glæder sig rigtig meget til juleaften og ventetiden er næsten uudholdelig for i år skal Sofies hund have hvalpe. Men de to venner kommer hurtigt til at stå over for en udfordring der måske kan ødelægge julen, da Sofies morfar meddeler at han skal holde jul med sin nye kæreste i en hytte langt væk.

Kasper og Sofie må lægge en plan for hvordan de alligevel kan få Sofies morfar til at holde jul med Sofie, og de gør alt for at skabe en julestemning man ikke kan sige nej til.

Det er en meget reel julefilm, som de fleste børn som voksne kan relatere til, men for børnenes skyld der er et lille tvist af magi med i filmen, som alle børn der tror på julemanden vil blive glade for.

Det er en film der lægger op til at du skal samle familien en dag i weekenden eller juleferien i december og sætte den 1 time og 15 min. filmen varer af til at hygge sammen. Det er kort nok tid til at de mindste kan holde koncentrationen og lang nok tid til at alle falder til ro og nyder en hyggestund sammen.

Se traileren til Kasper og Sofies Vidunderlige Jul

Er du i tvivl og endnu ikke overbevist om det er en film du selv gider at se eller dine børn, så tag et kig på traileren og fornem stemningen og handlingen.

Denne artikel er sponseret af Filminspiration.dk.