Netflix er rigtig stærke på unikt og egenproduceret indhold, og The Christmas Chronicles er deres helt store julefilms satsning. Den er lavet af skaberne af Harry Potter filmene med en fortælling der har potentiale til at gøre det til en fast julefilm blandt mange.

The Christmas Chronicles har de to børn Teddy og Kate i hovedrollerne spilles af Judah Lewis og Darby Camp, men det er Kurt Russell der spiller Santa Claus og må siges at være stjernen i filmen.

Julekomedie for fulde gardiner

Der er er gang i filmen, som starter ud med at en enlig mor til to børn er nødt til at tage på arbejde juleaften til børnenes store skuffelse. Pigen, som er den mindre af de to søskende, tror stadig på julemanden og vil forsøge at fange ham på kamera julenat. Drengen som er noget ældre tror slet ikke på julemanden, men de bliver begge overrasket.

De viser sig nemlig at julemanden findes og da de opdager ham, sniger de sig ned i hans kane. De når ikke at komme ud og forskrækker ham, hvilket resultere i at hans rensdyr flyver væk og kanen styrter ned.

Søskendeparret Teddy og Kate står nu overfor deres livs udfordring og skal sammen med Santa Claus finde ud af hvordan alle børn når at få deres gaver til jul. I jagten på at redde julen kommer de i karambolage med politiet, måder alferne og de magiske flyvende rensdyr.

Det er lavet som en komediefilm for både børn og voksne. Det anbefales dog at børn er minimum 7+ år når de ser filmen og med god grund der der er et par actionprægede scener. Men det er en rigtig sjov og underholdende julefilm som hele familien kan samle sig omkring en kold vinterdag.

Filmen er fra 2018 og den har haft så stor succes at der i år er blevet annonceret en 2’er med premieredato november 2020. 2’eren bliver med de samme skuespillere, men sandsynligvis et lidt anderledes plot.

Se traileren til The Christmas Chronicles

Når man ser traileren forstår man godt hvorfor der er en aldersgrænse på filmen, for der er fart på. Hvad man også finder ud af i traileren er at den er ret sjov og virkelig godt produceret. Tag selv et kig.

Denne artikel er sponseret af Juleduge.dk.