The Princess Switch (eller på dansk Prinsessen og dobbeltgængeren) havde premiere i november 2018 og er siden blevet set af millioner af mennesker verden over. Vi har at gøre med en sjov, sød og en smule uoriginal julefilm. Filmen er instrueret af Mike Rohl og bliver spillet af skuespillere som Vanessa Hudgens, Sara Stewart og Sam Palladio. 

Julefilm med girl power af højeste kaliber

The Princess Switch er ikke en decideret tøsefilm, men er du alligevel til ægte girl power, så vil du elske denne julefilm.

Hovedpersonen, Stacy (spillet af Vanessa Hudgens), og hertuginde Margaret (ligeledes spillet af Vanessa Hudgens), er nemlig to kvinder med masser af personlighed og gåpåmod. Og ja, de to roller bliver spillet af én og samme skuespiller; Vanessa Hudgens.

I filmen følger med den unge pige Stacy, der lægger vej forbi Belgravia i forbindelse med en bagedyst. Rejsen kommer dog til at handle om meget andet end kagebagning. Ved ankomsten til Belgravia render Stacy ind i hertuginden Margaret.

Stacy og Margaret har vidt forskellige positioner i samfundet, men de ligner udseendemæssigt hinanden på en prik. Derfor får de den sjove og skøre idé at bytte liv for en stund. Da Margarets kommende mand er ude at rejse, og Stacys bagedyst først starter om et par dage, så bliver de enige om, at de sagtens kan bytte liv uden at vække for meget opsigt.

Intet går dog helt som planlagt. Stacy bliver tvunget til at bruge adskillige timer med Prins Edward, mens Margaret spenderer tid med Kevin, som er Stacys gode ven. Forholdet mellem sidstnævnte (Margaret og Kevin) tager dog hurtigt en uventet drejning.

Vanessa leverer fantastisk skuespillerarbejde

The Princess Switch byder på en både sjov og sød historie, men højdepunktet er ikke selve historien, men skuespillerpræstationerne. Især Vanessa gør et eksemplarisk stykke arbejde og er meget overbevisende i rollen som både Stacy og Margaret. Er du vild med Vanessa Hudgens, og er du til julefilm, så vil du helt sikkert elske denne film.

Vil du gerne se endnu flere gode julefilm, hvor Vanessa Hudgens medvirker, så kan vi varmt anbefale at kigge nærmere på filmen The Knight Before Christmas. Der er ligeledes tale om en romantisk og sjov julefilm, der har kunne streames siden 2019. 

Sjov, medrivende og med et strejf af jul

Selvom The Princess Switch på nogle områder er en smule uoriginal og måske endda forudsigelig, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at filmen byder på masser af sjove og medrivende scener. Som seer vil du hurtigt komme til at føle, at du kender karaktererne fra filmen, og at du efterhånden begynder at heppe på dem.

Klassisk julefilm eller ej, så kan du forvente at komme i vaskeægte julestemning. Dette kombineret med en masse grin gør, at du er nødt til at sætte filmen på din must-watch liste. Til at starte med kan du med fordel se traileren, så du kan blive lidt klogere på, om det er noget for dig.

Se traileren for The Princess Switch her

Denne artikel er skrevet og udgivet i samarbejde med datingtjek.dk, der skriver om dating og romantik.