I denne halvt almindelige spillefilm og halvt animerede julefortælling fra 1998 bliver der virkelig spillet på alle følelserne. Det er en både hyggelig og sørgelig familiefilm om at elske og at miste.

Jack Frost er en hyggelig og magisk julefilm for hele familien, der tager sin begyndelse hos en familie på tre. Hele hovedpointen i filmen er, at faderen dør, og sønnen skal forsøge at håndtere hans død. Da det viser sig udfordrende, kommer faderen tilbage i skikkelse af en snemand.

Far og søn

Det er virkelig en film med klassiske temaer og løsninger, der giver anledning til både smil og tårer. Da Jack kommer tilbage og får en ny chance for at lære sin søn de ting, han ikke nåede før sin død, får vi lov at opleve, hvordan den triste dreng igen finder sin glæde ved hockey og måske også bliver lidt klogere på sig selv.

Det er en film, der handler om både det at miste, men også de udfordringer, der er ved at være 12 år. Vi følger både far og søn i deres genforening og oplever, hvordan Jacks korte tid sammen med sønnen virkelig har en stor indflydelse på hans fremtid.

Fortidens fortrydelse

Jack er en far, der inden sin død, har meget travlt. Han vil gerne både have tid til sin familie og sin søn i særdeleshed, men det er svært, når han samtidig forsøger at få gang i en musikkarriere. Lige inden sin død går det dog op for ham, at han har valgt forkert.

I sin reinkarnerede form som snemand får han imidlertid muligheden for at indhente lidt af det tabte, inden han skal tilbage til efterlivet.

Er du til film, der både giver anledning til smil, men også kan trække tårer. Et ægte juleeventyr, så er Jack Frost lige noget for dig. Gør plads i reolen til en ny juleklassiker.

Se traileren til Jack Frost her