Er du til juledramaer, hvor kompliceret kærlighed og mystik driver handlingsforløbet, vil du helt sikkert få dækket dine behov med julefilmen The Spirit of Christmas fra 2016.

Filmen tager dig med på et eventyrligt drama i kapløb mod tiden, hvor en ambitiøs karriekvinde pludselig forelsker sig i et spøgelse, da hun skal til at underskrive en et stort salg inden årets udgang. En juleklassiker du ikke kan andet end sukke over!

Umulig kærlighed og mystik

Med en forfremmelse i sigte og tre uger til nytårsaften gør Kate Jordan, en ejendomsadvokat og karriekvinde fra Boston, sit bedste for at afvikle Hollygrove Inn til højest bydende så hurtigt som muligt.

Da hun møder op på den romantiske bed & breakfast for at møde stedets ejer, får hun sig imidlertid en ubehagelig overraskelse. Et spøgelse fra det tyvene århundrede, ved navn Daniel Jacob Forsythe, vækkes nemlig til live i to uger hvert år ved juletid.

Hvorfor ved han ikke, men sammen med Kate gør de deres bedste for at løse mysteriet, så Daniel kan komme fri af sin forbandelse, og Kate kan nå tilbage til Boston og sin forfremmelse i tide.

Som i enhver anden god julefilm er dette imidlertid ikke lige til at finde ud af, og vores to hovedpersoner falder hurtigt for hinanden på den romantiske gård.

Men vil de kunne overvinde den umulige kærlighed og finde ud af, hvordan Daniel døde i sin tid, inden det er for sent? Det må du selv finde ud af ved at se filmen, men én ting er sikkert – Kates liv vil aldrig blive det samme igen.

Et juledrama fyldt med romantik

A Spirit of Christmas er alt, hvad du kan ønske dig fra en klassisk, romantisk julefilm – fyldt med smukke personer og omgivelser, en umulig kærlighed og et julemysterie, der skal løses, inden for kort tid. Er du til den slags, vil du med andre ord ikke blive skuffet over juledramaet med Thomas Beaudoin og Jen Lilley i hovedrollerne.

A Spirit of Christmas tager sine seere med på en halvforudsigelig rejse, hvor mord og ulykkelige kærlighedshistorier fra nittenhundredetallet skal opklares. Selvom dette måske kan lyde uhyggeligt, er filmen en traditionel og romantisk julefilm.

A Spirit of Christmas er den perfekte film, når pigerne inviteres til julehygge og overnatning, men kan ses af unge og voksne i alle aldre.

Se traileren til A Spirit of Christmas her