The Holiday er en af de mest sukkersøde og romantiske julefilm, du kan tænke dig. Den er dejligt forudsigelig og ender selvfølgelig også godt – som en rigtig romantisk julefilm skal gøre.

Filmen er fra 2006, og der er flere ”store” navne blandt de medvirkende – Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law og Jack Black.

The Holiday er en julefilm med forviklinger

To kvinder – Amanda (Cameron Diaz) og Iris (Kate Winslet) – bor flere tusinde km fra hinanden. Amanda i L.A., og Iris i London. Begges kærlighedsbarometer er i bund, og de beslutter sig derfor for at rejse væk i julen. Langt væk fra familie, venner og ikke mindst mænd!

På nettet finder de hinanden og bliver enige om at bytte hjem i juleferien.

Selvfølgelig løber de begge to ind i mr. Right, mens de bor i den andens hjemby. Og selvfølgelig skal de så grueligt meget igennem, før kærligheden for alvor blomstrer for smukke Amanda og søde Iris.

De to kvinder udvikler et venskab og efter en masse forviklinger – både dem imellem og romantiske forviklinger – mødes Iris og hendes udkårne, komponisten Miles (Jack Black) samt Amanda og hendes udkårne, Iris’ bror, Graham (Jude Law) i London for at fejre nytår sammen.

Hvordan filmen slutter? Det har du nok gættet, og ellers må du selv se filmen, vi afslører det ikke her.

En sjov og romantisk film – når du skal slappe af

Er du i sødsuppehumør til jul, så får du helt sikkert dit behov dækket af the Holiday. Den er romantisk, den er sjov, og den er sød. Engang imellem også med lidt tåkrummende, men hysterisk grinagtig, opførsel fra de to kvinder.

Der er intet at tage stilling til, og du behøver ikke bruge mange hjerneceller på at se den. Det er ren og skær underholdning dagen efter julefrokosten eller en aften efter en lang arbejdsdag.

Se den sammen med kæresten, og få jer et godt grin og en rigtig julehyggestund. Filmen er også teenager-venlig.

Se traileren til the Holiday her