Nu er det jul igen – og gæt hvem der er tilbage for at forpurre den? Grinchen! Grinchen – julen er stjålet er en ny animationsfilm baseret på Dr. Seuss berømte fortælling om den ildelugtende julehader og hans grinagtige forsøg på at sætte en stopper for julen i Hvemstrup.

Filmen udkommer 18 år efter den oprindelige film med Jim Carrey i hovedrollen. Den sure Grinch har ikke ændret sig meget siden sidst, så læn dig godt tilbage, og mærk, hvordan grinene bliver højere og højere!

Juleklassikeren om den gnavne Grinch

I midten af et lille snefnug findes den magiske by, Hvemstrup, hvor alle elsker jul. Alle på nær én – Grinchen.

Den ildelugtende Grinch forsøger så vidt muligt at holde sig langt væk fra alle andre end sin trofaste hund Max oppe i bjergene. Grinchen hader nemlig at blive forstyrret – særligt til jul – og mødes kun med sine naboer, når han fra tid til anden skal købe ind.

Da Hvemmerne annoncerer, at den kommende jul skal være endnu større og bedre end året forinden, ser Grinchen ingen anden udvej end at klæde sig ud som julemanden og stjæle julen fra dem.

Den kære Cindy-Lou Hvem er imidlertid i gang med at lægge andre planer for julen og julemandens skæbne.

De to planer kan selvfølgelig ikke andet end karambolere, men mon Cindy-Lous godhjertede plan om at overraske sin hårdtarbejdende alenemor kan sætte en stopper for Grinchens onde planer?

Du kan se Grinchen – julen er stjålet hos Cmore.

Humoristisk juleeventyr

Grinchen – julen er stjålet er og bliver en fantastisk julefortælling med en gnaven anti-helt i hovedrollen.

Tager du i biografen for at se Grinchen – julen er stjålet, er der lagt på til latterkramper og trillende tårer fra ende til anden. De gode replikker og skøre grimasser sidder som altid lige i skabet hver gang, og det er svært ikke at holde en smule med Grinchen mod filmens slutning.

Lad dig ikke snyde af titlen. Grinchen – julen er stjålet er nemlig meget mere end en humoristisk fortælling om en gnaven eneboer. Midt i julemagien og Cindy-Lous tro på, at alt er muligt, udvikler der sig nemlig et smukt forhold med Grinchen og den godhjertede pige fra Hvemstrup.

Den nye animationsfilm er flot animeret og skal nok få børn såvel som unge og gamle til at trække på smilebåndet. Den klassiske vinder, når der skal underholdes med julefilm for hele familien og venner!

Se traileren til Grinchen – julen er stjålet her