Som navnet Snowmance hentyder til er der tale om en helt klassisk romantisk julefilm med et fantasy twist. Er du til det sukkersøde, romantiske eventyr med et drys af magi, så er dette helt klart en værdig kandidat til listen over julefilm, der skal ses.

Hvad sker der, når du blander en del romantik med en del magi og en del julesne? Så har du filmen Snowmance. Det er en ultra klassisk romantisk fortælling om kærligheden, der hele tiden er lige for næsen af dig – selvom du måske ikke har opdaget det endnu.

The Snowmance romance

Hvert år op til jul bygger venneparret Nick og Sarah en traditionel snemand – det har de gjort, siden de var børn. Men i år er det noget andet. Sarah er ved at komme sig oven på et hårdt brud med sin kæreste og Nick har svært ved at holde sine følelser for hende i skak.

Ved et julemirakel bliver deres snemand vakt til live og kommer til Sarah i skikkelse af drømmemanden Cole. De indleder et forhold, der næsten er for godt til at være sandt, men på samme tid også får gemte og glemte følelser til at dukke op til overfladen hos både Nick og Sarah. Skal man kæmpe for den man elsker eller skal man sætte dem fri?

Julesneen daler og kærligheden vokser. Snowmance er en sand juleromance i klassisk forstand.

En klassisk klassiker

Det er svært ikke at skrive ordet ’klassisk’ i hver eneste sætning, når det drejer sig om dette traditionelle, romantiske juleeventyr. For det er virkelig klassisk på alle måder.

Er du glad for kærlighed, snevejr og lidt julemagi, så skal du helt sikkert tage dig tid til at nyde denne film, for den har spandevis af det hele.

Det er en helt typisk feel-good film, der kan nydes en aften med en god kop varm kakao og julesmåkager – enten alene eller sammen med den eller dem, du holder af. Det er en moderne juleklassiker med alt, hvad det indebærer af julestemning, hjertevarme og først og fremmest ren magi.

Nyd den, og kom i julestemning fra første øjeblik.

Se traileren for Snowmance her