Vi kender vist alle Mariah Careys 90’er hit All I Want for Christmas is You, men måske ved du ikke, at sangerinden i 2015 udgav en børnebog baseret på sangen? I hvert fald er den bog nu blevet tryllet om til en sød og enkel animeret julefilm om en lille piges største juleønske.

Hvis du elsker sukkersøde og helt, helt klassiske børnefilm, så er denne helt sikkert noget for dig. All I Want for Christmas is You er den ultimative julefilm for børn og barnlige sjæle. Den er sød, sjov og helt uden dikkedarer.

En hund efter jul

Nogle gange er det, du tror, du ønsker dig, ikke det du ønsker sig alligevel. Den lille pige Mariah ønsker sig brændende en hundehvalp til jul, men hendes forældre er ikke helt sikre på, at det er en god idé. For at finde ud af, om Mariah er opgaven voksen, får hun lov til at passe sin onkels hund.

Det viser sig dog at være den frækkeste hund, man kan forestille sig, og den får hurtigt vendt op og ned på familiens jul.

Selve filmens figurer og univers er, ligesom filmen selv, søde og henvendt specifikt til børn. Store øjne, glitrende sne og søde, logrende hundevenner.

Hvad du ønsker, skal du få

Der er lagt op til mange grin og smil gennem den søde julefilm – og som nævnt henvender den sig helt klart til børn. Der er ikke nogen skjulte voksenjokes eller referencer, den er virkelig kun for børn.

Hvis du er på udkig efter en helt klassisk og lige ud ad landevejen julefilm, der går lige i de mindstes hjerter, så er All I Want for Christmas is You helt sikkert noget for din familie. Med Mariah Careys kendte juleklassikere som soundtrack og en helt ny sang lavet specielt til formålet er der virkelig lagt op til julehygge og god stemning.

Se traileren for All I Want for Christmas is You her