Angel of Christmas er endnu en af de helt fantastiske romantiske komedier, der hører sig julen til. Den har alt det, sådan en film skal have og så lidt magi oven i. Er du til de søde og ligetil juleromancer, er dette helt sikkert en film for dig.

Når man har brændt fingrene en gang for meget – og ovenikøbet op til jul – så er det lettere at give helt op over for kærligheden og i stedet kaste sig over arbejdet. Og det er lige, hvad filmens hovedperson gør.

Juleenglene synger om kærlighed i Angel of Christmas

Da Susan får chancen for at skrive sin første rigtige artikel, til den avis hun arbejder for, griber hun den straks. Emnet for artiklen bliver den gamle håndudskårne juleengel hendes tipoldefar lavede for mange år siden.

Efter at være blevet droppet af sin kæreste en juleaften, har hun ikke meget tilovers for højtiden og prøver med historien at genfinde sin juleglæde. Hun finder meget mere end den i sin jagt på juleenglens historie, der blandt andet fortæller, at den har evnerne til at føre folk sammen og finde ægte kærlighed.

Da Susan møder den karismatiske og intense kunstner, Brady, finder hun pludselig ud af, at kærligheden måske findes på de mest uventede steder.

Magi, kærlighed og julesne i en skøn og sød forening – lige til samlingen af juleklassikere.

Magi og ægte kærlighed

Der er tale om en sukkersød fortælling om julemagi og ægte kærlighed, så du skal være klar til at finde både floskler og let købte løsninger i filmen, men er du det, så har du en fin og finurlig juleromance i vente.

Det er en film, der kun vækker søde og glade julefølelser og efterlader dig med en ’ahh’-følelse i maven, når den er slut. For alle ender bliver fint bundet i små, søde julesløjfer, så ingen bliver glemt.

Leder du efter en film, der kan ses med ro i sjælen og jul i tankerne i familiens skød, så er Angel of Christmas et skønt bud.

Se traileren for Angels of Christmas her