Niko 2 – De flyvende brødre er anden film i serien om det lille rensdyr Niko. Hvor vi i første film lærte Niko og kende, samt hørte om hans helst store drøm om at blive en del af julemandens kanekorps.

I denne film ser vi Niko bor med hans mor. Da vi Nikos far ikke er til stede finder hans mor Luna en ny kæreste ved navn Lenni. Sammen med morens nye kæreste Lenni, er der også en ny halvbror, Jonni. Niko er ikke begejstret for hans nye halvbror, og vil ikke bruge tid med ham. En dag tager Niko ud og leger med hans venner, og lader Jonni i stikken derhjemme. Efter at have været væk i nogen tid, kommer de tilbage til et tomt hus. Jonni er blevet kidnappet af den Hvide Ulv. Den Hvide Ulv havde som mission at besejre rensdyrene og overtage herredømmet i vildmarken.

Nu er Niko og hans venner nødsaget til at drage ud i al hemmelighed og finde Jonni. Niko er med hans venner og nye allierede, og de skal nu besejre de onde i form af Hvide Ulv og dens allierede.
Filmen udspiller sig i et animeret vinterunivers langt væk. Hele filmen er præget af god stemning i form af komik og humor. Dog kommer der også indspark af dramatik og magi. 

Dansksproget julefilm for hele familien

I den dansksprogede julefilm er der lagt stemmer fra skuespillere så som:

Emil Boda Spanllanzani, Camilla Bendix, Nicolaj Kopernikus, Gustav Ulfsgaard og Anette Heick.

En animationsfilm som virkelig får hele paletten af både humor, drama og varme med. 

Filmen er rigtig sød og vil helt sikkert underholde de mindste i familien, men også de ældste vil kunne se med.

Den helt rette julefilm til at få hele familien i julestemning og det vil derfor give mening at se den første film ”Niko og de flyvende rensdyr” før du ser ”Niko 2- De flyvende brødre”. 

Denne artikel er sponsoreret af efterskole-info.dk.

Se traileren til Niko 2 – De flyvende brødre her