Niko og de flyvende rensdyr er en historie om rensdyret Niko, som har en drøm om at komme til at flyve, præcist som sin far. Niko’s far er nemlig en af julemandens utrolige flyvende rensdyr.

Der er bare et lille problem med denne drøm. Niko kan ikke flyve, og hans far kender ikke engang Niko, så han ved ikke at han har en søn. Da Niko ender med at komme til at afsløre stedet hvor hans flok gemmer sig, for nogle glubske og sultne ulve, så vælger han at stikke af, for at finde sin far. Denne rejse tager han på sammen med sin bedste ven, nemlig flyveegernet Julius.

Nikos jagt efter sin far

Det ender med at blive en utrolig lang og farefuld rejse, hvor de to gode venner får hjælp fra en væsel de møder, nemlig det søde væsel Wilma. Desværre så får Niko og Julius også selskab af nogle ulve, som har deres helt egne planer med Julemanden samt hans rensdyr, med dårlige hensigter.

Denne film er uden tvivl en af de mest hyggelige julefilm, som er en både dramatisk, men også sød og behagelig animationsfilm som giver spænding for alle i familien.

Niko og de flyvende rensdyr har vundet hele to priser, hvor den største pris var The Cinekid Film Jury Award tilbage i 2008, mens de også vandt publikumsprisen.

Niko og de flyvende rensdyr er uden tvivl en film man er nødt til at se hvis man har mindre børn, men som også giver underholdning til forældre, bedsteforældre og andet selskab som filmen bliver set sammen med. En helt kanon film, som både er flot lavet, og med en historie der sætter tankerne i gang for det ældre publikum, og levere humor for fuld skrue for de yngste i familien.

Denne artikel er sponsoreret af aktieskole.com.

Se traileren til Niko og de flyvende rensdyr her