Filmen Peddersen og Findus – Den bedste jul nogensinde er en sød familiefilm, der er baseret på bøgerne for børn af samme navn af Sven Nordqvist. Her får du en feel-good fortælling om at give igen og modtage hjælp over julen. Samtidig sætter filmen fokus på det vigtige ved dejlige venskaber og gode naboer.

Er du til søde juletegnefilm, så er denne film helt sikkert noget for dig.

Gode venskaber er i fokus i Peddersen Og Findus – Den Bedste Jul Nogensinde

I denne familiefilm har katten Findus planlagt den helt ideelle juleaften med ejeren Peddersen. De bager julekager, pynter hele huset op – og leder efter det perfekte juletræ.

Pludselig falder Peddersen og slår sin fod. Hermed må de tage hjem uden et flot juletræ, og snart er alt håb for den perfekte juleaften ude.

Findus mister håbet for, at julen kommer til dem i år. Heldigvis har både Findus og Peddersen en god fantasi – og nogle dejlige naboer til at hjælpe.

Filmen er en god blanding af animation og rigtige skuespillere. Her omgives de animerede hovedroller af rigtige mennesker.

En charmerende julefilm for børnene

Der er tale om en feel-good fortælling om det vigtige ved venskaber. Findus forstår ikke, hvorfor Peddersen ikke vil have hjælp fra naboerne. Alligevel får de bygget et juletræ, så julen kan begynde.

Vær klar til at blive efterladt med en ’ahh’-følelse, når det banker på døren. Her kommer alle naboerne med slik og godt humør. Filmen er hyggelig og humoristisk.

Der er en smule dramatik i filmen med komiske uheld og korte farlige tilfælde. Dette løses dog positivt, og filmen bør ikke virke skræmmende på børn. Så leder du efter filmen, du med ro i maven kan se sammen med børnene, så er Peddersen og Findus – Den Bedste Jul Nogensinde et godt bud.

Se traileren for Peddersen og Findus – Den Bedste Jul Nogensinde her

Denne artikel er sponseret af daekningskort.dk.