Just Friends er en sjov og hyggelig julekomedie for dig, der kan lide fjollede film med masser af dum humor og en god portion sjofle vittigheder. Oplev den klassiske historie om teenagetaberen, Chris, der som voksen vender tilbage til sin fødeby for at vinde kærligheden, som han missede første gang.

Ryan Reynolds spiller den overvægtige teenager Chris, der til årets sidste skolefest indrømmer sine følelser for sin bedste veninde, Jamie. Desværre ser Jamie kun Chris som en god ven, og hendes ekskæreste gør alting meget værre ved at læse Chris’ kærlighedsbrev højt og ydmyge ham foran hele skolen.

En klassisk historie med et humoristisk twist

Historien om Chris kender vi alt for godt. Efter sin traumatiserende oplevelse i sin fødeby, flytter Chris til Los Angeles og kæmper for en fremtid, hvor han overgår alle dem, han voksede op sammen med. Han oplever stor succes indenfor musikbranchen, taber sin overvægt og bliver en attraktiv ung mand.

Som følge af en række uheldige omstændigheder, ender Chris tilbage i sin hjemby sammen med en selvcentreret popsangerinde, Samantha, som han uheldigvis har været på en enkelt date med før. Chris’ skøre lillebror er helt skudt i popsangerinden og holder hende beskæftiget, alt imens Chris tager ud for at finde sin tabte kærlighed og prøve at vinde hendes hjerte.

Kærligheden er ikke let

Men det er ikke sådan lige til at vinde en kvindes hjerte. Chris møder både modstand fra en tidligere klassekammerat, som i sin tid var lige så stor en taber som Chris, der også set sig lun på Jamie. Samtidig er popsangerinden heller ikke klar til at give slip på ham og tager kampen op. Men Chris’ største forhindring er ham selv.

For hvad hjælper det, at han er lækker og succesfuld, hvis han har glemt, hvem han var, da Jamie virkelig kunne lide ham?   

Se traileren til Just Friends

Denne artikel er sponseret af hurtigtinternet.dk.