Juleaften fejres som regel med familien, men da McCallister rejser til Miami for at fejre jul, hopper Kevin på et fly til New York. For hvorfor holde jul i en by, hvor der ikke findes juletræer, når man kan fange forbrydere og redde legetøjsforretninger i New York?

Alene Hjemme 2 er efterfølgeren til Alene Hjemme 1, hvor Kevins familie ved en fejl glemmer deres yngste søn derhjemme, da de rejser til Paris.

Farlig jul alene i New York

Det er ved at være jul, men Kevin er godt utilfreds med det faktum, at familien har valgt at fejre jul i Miami.

Præcis som året forinden kommer den store familie for sent ud ad døren, og deres yngste søn bliver (måske ikke så overraskende) glemt midt i virvaret af flyafgange og travle mennesker. Kevin, som forveksler en fremmed mands jakke for sin fars, ender derfor med at rejse alene til New York City.

Der skal heldigvis mere til at slå Kevin ud, og den friske dreng lejer sig hurtigt ind på et lækkert hotelværelse med sin fars kreditkort, inden han tager ud for at udforske den berømte storby. Her møder han blandt andet en skør kvinde, der tager sig af duerne i Central Park, en kær legetøjsforretningsejer og ikke mindst Harry og Marv – de to banditter fra året forinden, som er stukket af fra fængsel.

Mødet med de to bliver starten på endnu en hæsblæsende jagt og snedige drengestreger, hvor Kevin med hjælp fra due-damen redder julen i den magiske legetøjsbutik og får de to lømler sat bag lås og slå.

Humoristisk juleklassiker for hele familien

Alene Hjemme er en juleklassiker, som de fleste har set og genset utallige gange – og det med god grund!

Alene Hjemme 2: Glemt i New York er hylende morsom og fyldt med spændende scener, der vil få dig til bryde ud i højlydte grin og eftertænksomme tanker.

Kevins mange snedige tricks og udspekulerede planer rammer plet hos børn såvel som voksne.

John Hughes berømte julefilm fra 1992 er derfor helt perfekt, når familien skal samles foran fjernsynet. Børn vil kunne spejle sig i Kevins listige og eventyrlystne karakter, mens forældre vil sidde tilbage med nedbidte negle over familien McCallisters manglende opmærksomhed.

Se traileren til Alene hjemme 2: Glemt i New York her