De fleste piger kender til drømmen om at vokse op som en prinsesse. Men er græsset virkelig grønnere på den anden side? Det finder vi hurtigt ud af, når prinsessen stikker af fra sine pligter for at besøge New York på egen hånd til jul.

Once Upon a Holiday er en romantisk komedie, der blandt andet har Briana Evigan og Paul Campbell i hovedrollerne.

Drømmen om et normalt liv

Da den beundrede prinsesse fra Montsaurai, Katie, besøger New York i juledagene sammen med sin tante, er programmet godt pakket.

Den fotointeresserede Katie, som i sin tid besøgte New York med sin afdøde mor, drømmer imidlertid kun om én ting – at besøge et kendt kunstgalleri. Da hendes tante afslår det lille pust fra de mange møder og aftaler, vælger Katie at stikke af fra sine pligter og se på New York på egen hånd uden bodyguards for første gang i hendes liv.

Men det er lettere sagt end gjort at leve et normalt liv. Uden en krone på lommen støder Katie heldigvis på Jack, som hjælper hende gennem byens store virvar og inviterer hende med til årets store julefest i en magisk butik.

De to forelsker sig hurtigt i New Yorks pyntede julegader, men Katie har svært ved at indrømme og forklare, hvem hun er, og hvor hun i virkeligheden kommer fra. Da hun endelig griber chancen og vil gå til bekendelse overfor Jack, kommer en journalist hende i forkøbet. Katie undgår heldigvis de klassiske sladderspalter og efter at have forklaret sig overfor Jack, tager han hende med til det berømte kunstgalleri, inden hun rejser hjem igen.

Hvordan det ender for de to, kan du måske gætte dig til. Hvis ikke, må du se med, når den romantiske komedie ruller over skærmen i december.

Romantisk julekomedie uden store overraskelser

Er du til søde julekomedier, hvor handlingen er givet på forhånd, vil du helt sikkert få opfyldt dine ønsker og behov med Once Upon a Holiday.

Julefilmen er dejlig romantisk, forudsigelig fra ende til anden, og så har den selvfølgelig en rørende slutning – præcis som du altid ønsker dig det fra en god julefilm!

Filmen kan ses af børn og voksne i alle aldre, men egner sig nok bedst til tøseaften, hvor I vil hygge jer med en god film, en varm kop kakao og hyggelig sludder.

Se traileren til Once Upon a Holiday her