Er du til julemirakler og amerikanske film fyldt med storcentre og julemænd, så er Miraklet på Manhattan noget for dig! Læn dig godt tilbage i sofaen og nyd den klassiske julefilm, hvor julemirakler og troen på julemanden pludselig skal forsvares i en amerikansk retssag.

Filmen fra 1994 er en ægte juleklassiker og har blandt andet Richard Attenborough, Elizabeth Perkins og Dylan McDermott i hovedrollerne.

Tror du på julemanden?

Susan Walker er syv år gammel og bor sammen med sin mor, som er salgschef i stormagasinet Cole på Manhattan.

Da stormagasinet Cole skal afholde deres årlige juleparade, er det derfor Susans mor, Dorey Walker, der skal ansætte årets julemand. Intetanende ansætter hun en mand ved navn Kriss Kringle, som senere viser sig at være den rigtige julemand.

Dorey Walker tror ikke selv på julemanden og gør sit bedste for, at hendes datter vokser op i samme manglende tro. Susan nægter dog at lægge troen om julemanden fra sig og bliver derfor bedt om at ønske sig noget, hendes mor ikke kan give hende.

Susans største ønsker – at hendes mor gifter sig med advokaten Bryan Bedford, et lille hus og en lillebror, sætter uden tvivl den fantastiske Kringle på en prøve.

Særligt fordi Kringle midt i al julemagien bliver anklaget for at være sindssyg, fordi han (med rette) påstår, at han er Julemanden. På ægte amerikansk vis ender sagen i en retssal, hvor Bedford sammen med Susan vælger at forsvare Kringles sag. Men kan de mon få overbevist Dorey og resten af verden om, at julemanden og julemirakler rent faktisk findes?

En romantisk julefilm om tro og kærlighed

Miraklet på Manhattan fra 1994 er en klassiker inden for julefilm – og det er ikke uden god grund! For fortællingen om Susan og hendes stædige tro på julemanden er mere end bedårende.

Har du lyst til at se en sød julefilm, hvor helten eller heltinden altid vinder, så er Miraklet på Manhattan den perfekte julefilm for dig. Den er sød, romantisk og fyldt med klassisk julemagi, som kun Richard Attenborough kan levere det.

Selvom filmen handler om en lille pige og hendes tro på julemanden, er filmen en rigtig tøsefilm, som let kan nydes under tæppet til en varm kop kakao. Se den sammen med dine veninder, kæreste eller mellemstore børn – så er der lagt op i kakkelovne til magisk juleromantik.

Se traileren til Miraklet på Manhattan her