Christmas Wedding Planner er en sukkersød og humoristisk film, der lever op til alt det, du kunne ønske dig fra en god julefilm. Den er dejligt forudsigelig, fyldt med blomstrende kærlighed, og så ender den selvfølgelig godt – præcis som en julefilm skal!

Julefilmen fra 2017 er produceret til tv og har blandt andet Jocelyn Hudon, Stephen Huszar og Kelly Rutherford i hovedrollerne.

En romantisk julefilm om et storslået bryllup

Da bryllupsplanlæggeren, Kelsey Wilson, får chancen for at planlægge og arrangere sin højtelskede kusines storslåede og eksklusive bryllup, kan hun selvfølgelig ikke takke nej.

Kusinens fantastiske bryllup er Kelseys store chance for at bryde igennem som bryllupsplanlægger, og alt går heldigvis lige efter planen, indtil den charmerende privatdetektiv, Connor McClane, dukker op midt i alle festlighederne.

Modsat Kelsey, som har lagt flere ugers arbejde i at planlægge sin kusines drømmebryllup, er Connor hyret af en hemmelig kunde til at spolere det velplanlagte bryllup. Kelseys verden bliver med andre ord vendt på hovedet fra den ene dag til den anden, og i sit forsøg på at holde Connor langt væk fra de romantiske festligheder forelsker hun sig ikke overraskende i den smukke privatdetektiv.

Kampen for at komme i mål med deres respektive opgaver bliver starten på et tæt forhold fyldt med spænding, forelskelse og skjulte dagsordner.

Hvordan det vil gå for de to og Kelseys kusines bryllup, kan du måske gætte dig til. Hvis ikke, må du sætte filmen på fjernsynet og læne dig godt tilbage i sofaen. Vi afslører nemlig ikke mere her.

En julefilm efter drejebogen

Kender du lidt til julefilm fra Hollywood, vil du umuligt kunne blive overrasket over fortællingen i Christmas Wedding Planner.

Filmen er forudsigelig fra ende til anden og har modtaget en del kritik for sine mange klichéfyldte scener og pladderromantiske plot. Er du til julefilm, hvor der ikke skal tænkes så meget, og hvor sludren i baggrunden ikke holder dig fra et kunne følge med, er julefilmen fra 2017 dog ikke noget dumt valg.

Den romantiske julekomedie kan ses af børn og voksne i alle aldre, men egner sig helt klart bedst til en tøset teenageaften, hvor der er lagt op til råhygge og sladder eller en aften på sofaen, hvor du har lyst til at falde hen til noget hyggelig juleromantik.

Se traileren til Christmas Wedding Planner her