Hvis du kunne ønske dig hvad som helst, hvad ville du så ønske dig? Penge, kærlighed eller en ny bil? Da Sara Thomas, den kvindelige hovedrolle i A Wish for Christmas, får et magisk ønske fra julemanden, er hun ikke i tvivl – mod.

Juleønsket bliver starten på en klassisk julefilm uden de store overraskelser. Er du til komiske og halvromantiske film, kan du til gengæld læne dig godt tilbage og nyde julefilmen fra 2016.

Tro på dig selv

Sara Thomas er typen, der fortrækker at sidde med ved bordet og lade andre styre slagets gang. Særligt på hendes arbejde bliver det udnyttet af kollegaer, som ofte sender hende ud på ærinder eller lader hende klare deres arbejde.

Da hendes store idé til et juleprogram bliver stjålet og præsenteret af en af hendes kollegaer, ønsker hun sig af julemanden, at hun kan få mod nok til at tro på sig selv og stå ved sine meninger.

Ønsket går ikke overraskende i opfyldelse, men som i et ethvert andet godt Askepot-eventyr gælder ønsket kun 48 timer.

Sara bliver således kastet ud i et kapløb mod tiden, da hun midt i julefesten på arbejdet endelig står ved sin idé og kalder sin kollegas for bluf. Det bliver starten på en alletiders jul, hvor Saras skarpe tunge og beslutsomhed sætter hende i professionelle og romantiske situationer, hun aldrig havde turdet drømme om.

Men kan hun mon overbevise sin nye kunde om sit juleinitiativ og vinde sin chefs hjerte, inden de 48 timer er gået? Det finder I først ud af, når I har sat jer godt til rette for at se filmen færdig.

En tøsejulefilm uden overraskelser

A Wish for Christmas er en forudsigelig, ukompliceret julefilm. Kender du en smule til julefilm fra Hollywood, kan du gennemskue filmens forløb, inden halvdelen af filmens karakterer er præsenteret, og er det det, du er i humør til, vil du bestemt ikke blive skuffet.

Filmen fra 2016 er et juledrama om at turde tro på sig selv og stå ved sine meninger. Det afholder imidlertid ikke romantikken fra at blomstre, idet der hurtigt udvikler sig et par gnister mellem Sara og filmens mandelige hovedrolle, Peter Williams.

Filmen kan ses af unge og voksne i alle aldre, men egner sig nok bedst til en tøseaften, hvor der skal hygges og sludres til langt ud på natten.

Se trailer til a Wish for Christmas her