Krummerne 2 er for mange en ægte juleklassiker, og i mange hjem skal den gerne ses, hvert eneste år vi når til december. Filmen er jo som bekendt delt op i to dele, hvor den første lange del af filmen handler om julen hos Familien Krumborg, mens den anden halvdel fokuserer på Krummes eventyr som rytter på landets bedste derby-hest. Der er fart over feltet i hele filmen, og selvom vi skal en tur på galopbanen, er der stadig masser af fokus på julen. Så vil du gerne i julestemningen, er det bare med at kaste dig over Krummerne 2.

Jul med Krumme og hele familien

Julen hos Krumme og hans familie går naturligvis ikke stille for sig. Der skal uddeles nissegaver i Krummes skoleklasse, sælges juletræer til byens borgere med vennen Tom, og mon ikke at Krummefar har fundet på en vild måde at få juletræet til at dreje rundt om sig selv i år?

Alt det og meget andet kan du glæde dig til i Krummerne 2. Vi møder naturligvis også de faste biroller i Krummerne i form af skolens søde pige Yrsa, Fru Olsen, de to bisser Ivan og Boris, hvor førstnævnte ikke kan lade være med at glæde sig til julemaden i fængslet, mens Boris har travlt med at udtænke nye planer for makkerparret. Der er også gæsteoptrædener af bl.a. Ove Sprogøe og Allan Olsen.

Julen er aldrig ens hos Krummerne

Krummerne 2 er midten af den trilogi af Krumme-film, der blev produceret i 1990’erne, og det giver en god smag på, hvor kaotisk julen kan være hjemme hos familien Krumborg, hvilket vi naturligvis kommer helt tæt på i den efterfølgende julekalender Krummernes Jul.

Har du endnu ikke set Krummerne 2, er det bare med at komme i gang. Det er en julefilm, hvor hele familien kan være med.

Denne artikel er sponsoreret af quizz.dk.

Se trailer for Krummerne 2 – Stakkels Krumme her