Hun er tilbage – Medea! Og denne gang i en alletiders julekomedie, hvor familiedramaer krydrer julen i Alabama. Var du vild med humoren i Terry Perrys tidligere film om den skæve karakter, kan du ikke kunne undgå at trække på smilebåndet, når Medea drager ud på nye juleeventyr.

A Medea Christmas er den syvende film i rækken om den ældre, bestemte og morsomme Medea. Så sæt dig godt til rette og vær med, når alletiders julespektakel ruller over skærmen.

Surprisejul i Atlanta

Medeas veninde, Eileen, har overtalt Medea til at tage et job i det lokale supermarked. På sin første arbejdsdag går det dog allerede galt for den kække kvinde, der ikke kan tåle de sure kunder. Medea siger op lige så hurtigt, som hun er blevet ansat og stjæler i forbifarten en rød julekjole fra butikken.

Med masser af tid i kalenderen inviterer Eileen Medea med til Alabama, hvor Eileen vil overraske sin datter, Lacey, med et besøg i juledagene. I et forsøg på at vække liv i en gammel flamme inviterer Eileen endda Laceys ekskæreste, Oliver, med til festlighederne.

Der er bare ét problem: Ingen af dem ved, at Lacey er blevet gift med en hvid mand ved navn Connor.

Eileen, Medea og Olivers overraskende besøg på gården bliver derfor starten på et hav af hvide – og mindre hvide – løgne om, at Connor blot hjælper til på gården, når Lacey har travlt med at organisere og finansiere den lokale skoles årlige julebazar.

For hvordan vil Eileen, Medea og Oliver ikke reagere, når de opdager, at Lacey og Connor deler meget mere end en fælles interesse for landbrug?

En skøn julekomedie

Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Medea trækker i en rød julekjole og gør sit bedste for at holde styr på de mange familieintriger.

A Medea Christmas er præcis det, du kan ønske dig fra en let julekomedie – humoristisk, hjertevarm og forudsigelig fra ende til anden.

Når det er sagt, modtog Terry Perrys første julefilm i serien om Medea desværre ikke samme varme velkomst hos anmelderne som hans tidligere film om den samme sjove karakter.

Julekomedien er perfekt til de stille aftner, hvor du har lyst til at slumre hen til noget let humor, men kan ikke anbefales til børn under 12 år, da den indeholder flere grove scener og replikker under bæltestedet.

Se traileren til A Medea Christmas her