I Danmark er der blevet produceret et utal af forskellige tv-julekalendere. Både nogle til børn og nogle til voksne. I mange af tv-julekalenderne er der flettet romantiske kærlighedshistorier ind i hovedplottet, og heri artiklen introducerer vi dig for vores 4 yndlingskærestepar i danske julekalendere.

Gæsteindlæg af findenkæreste.dk

Både på DR1, DR2 og TV2 er vi i mange år blevet forkælet med magiske juleeventyr og fantastiske december-fortællinger.

I mange af disse fantastiske fortællinger har vi set kærligheden spire mellem karaktererne. Mange af kærlighedshistorierne har været bedårende og medrivende, og herunder introducerer vi dig for vores 4 favoritpar fra danske julekalendere.

Pyrus og Kandis

Kærligheden mellem Pyrus og Kandis er underspillet, men ikke til at tage fejl af. De er ekstremt søde sammen og det perfekte eksempel på, at når modsætninger mødes, ja, så blomstrer kærligheden.

Pyrus er nemlig den uterlige nisse, der aldrig vokser op, mens Kandis er dydsmønsteret. Hver især gør de hinanden til bedre og mere fuldendte nisser, og derfor er de blandt vores yndlingskærestepar fra julekalendere.

Gertrud og Oluf Sand

Kan man andet end at elske Gertrud og Oluf Sand, som i den grad må siges at være det, som man kalder for et umage par? Næppe!

Vi tror, at vores kærlighed til de to er så stor, fordi vi ser lignende typer ude i virkeligheden. I ”The Julekalender” er alting naturligvis sat lidt på spidsen, men i vores øjne spejler rigtig mange af originalerne i julekalenderen virkelige mennesker, og det kan vi godt lide.

Putte og gas- og vandmesteren

Mens de to første par ikke behøvede nogen større introduktion, eftersom vi antog, at de fleste kendte disse, forholder det sig nok lidt anderledes med Putte og Gas- og vandmesteren.

Dette pars kærlighed blomstrede tilbage i voksenjulekalenderen ”Andersens Julehemmelighed,” der første gang blev sendt i 1993. Dengang var julekalenderen en enorm seermæssig succes, da over 1,5 million danskere så med.

Trods den enorme succes er julekalenderen blot blevet genudsendt ganske få gange siden.

Det må siges at være en skam, for den har stadigvæk kvalitet, og det den ikke mindst, fordi kærlighedshistorien mellem Putte – spillet til UG af Søren Fausbøll – og gas- og vandmesteren – spillet af Søren Østergaard – er hamrende morsom og skæg.

Nicholas og Julie

I ”Ludwig og Julemanden” har Lars Hjortshøj fået til opgave at spille julemand, og det gør han sgu godt!

Han leverer nemlig en ekstremt sjov og likeable julemand, som særligt brillierer i scenerne med sin kone Julie, der spilles af Camilla Bendix. Man fornemmer tydeligt, at både Lars og Camilla virkelig har nydt dette projekt, og at de bryder sig om hinanden – også udenfor optagelserne – og det er herligt!