Lækkert porcelæn, ikonisk design og Kay Bojesen abe

Juletid er gavetid – og en tid hvor man viser sin taknemmelighed og giver en påskønnelse. At give firmagaver til jul er en smuk handling, der sørger for at vedligeholde relationer ligesom det er en vigtig tak til de medarbejdere, der trofast har givet tid og passion til firmaet.

Det kan dog være svært at finde de helt rette firmagaver, særligt fordi man som arbejdsgiver, gerne vil finde på noget nyt, inspirerende og stilfuldt, der faktisk bliver til varig glæde og giver praktisk nytte i hverdagen. Her bringer vi derfor en inspirationsliste over de julegaver og firmagaver, der hitter i den kommende jul 2019.

Luksus til glæde og gavn

Én af grundene til, at det kan være svært at beslutte sig for en firmagave at give til alle, er, at gaven skal være noget, alle kan se idéen i. Der kommer de senere års gode fokus på fx det nordiske køkken, gastronomi og det gode hjemmekøkken til stor hjælp – vi skal alle spise, så hvorfor ikke give flot porcelæn, designkopper eller elegante vinglas i firmajulegave?

Særligt hitter det franske mærke Pillivuyt med sine enkle, charmerende udtryk, så du kommer med garanti til at se det smukke porcelæn under en hel del juletræer i din omgangskreds. Stilen er tidløs og Pillivuyt porcelæn passer ind i enhver smag, hvilket gør porcelæn i denne stil oplagt til firmagaver.

Et andet sikkert hit inden for julegaver er Kähler, som skam også leverer andre typer design og produkter end de elegante stribede vaser.

Gå også efter vinglas og vandglas samt kaffekrus i lækkert design og af kendte brands, men hold dig til mere klassiske designs, som holder over årene og ikke blot er modetrend. Du finder fx et godt udvalg af de bedste designs, porcelæn og vinglas som er specielt egnet til firmagaver her.

Æstetik og kreativitet i firmaets julegaver

Til jul er det også legen og det at fejre livet, der er i centrum. Hvorfor ikke bruge dine firmagaver til at minde dine medarbejdere om deres uvurderlige kreativitet og sans for at gribe de innovative idéer?

Designobjekter og dansk kunsthåndværk i verdensklasse fra bl.a. Georg Jensen er med til at give dine firmajulegaver et udsyn. Tænk fx i Georg Jensen tilbehør, der passer praktisk og skønt ind i ethvert hjem.

Klassikeren over alle firmajulegaver – en humoristisk Kay Bojesen abe

De tidløse og ikoniske designs er altid et hit, både til private julegaver i familie og venner såvel som i form af firmagaver. Du kan finde gode priser på de mange størrelser af den charmerende Kay Bojesen abe online, særligt hvis du køber flere styks eller gerne vil give en Kay Bojesen abe i lille, mellem eller stor til forskellige personer.

Årets salgsteam kan fx få en Kay Bojesen abe i mellem størrelse som præmie, hvis de har fået mere arbejde fra hånden i år end nogensinde. Eller mere humoristisk – en Kay Bojesen abe i stor størrelse, hvis der er en sjov historie, hvor noget var lige ved at gå galt, men blev “grebet” af en medarbejder.