December er en af de hyggeligste måneder på året. I fjernsynet bliver der sendt julekalendere på stribe og duften af nybagte småkager, spreder sig i køkkenerne. En anden vigtig ting, der også foregår i december, er julefrokoster. At holde en julefrokost for dit firma, er en unik mulighed for at dig og kollegaerne, kan være sammen og hygge jer udenfor arbejdet.

Der er mange ting man skal planlægge, når man skal holde julefrokost. Hvad skal man have at spise og drikke, hvor skal det holdes og hvad med underholdningen? Underholdning er en god ting til at have til julefrokosten, for at i som firma, kan more jer sammen om noget.  Book Stand-up komiker til Julefrokost kan være en god ide, for at sætte gang i stemningen. Hvis du er lidt i tvivl om hvem og hvorfor, kommer der her lidt inspiration.

Hvorfor lige en komiker?

At få en komiker til at underholde til jeres julefrokost, er en god form for underholdning. Der er ikke noget bedre end at grine sammen. Du kan for eksempel booke en komiker, der har været med i en julefilm eller julekalender, det kan bidrage til julestemningen.

Book Mick Øgendahl, og få et ordentligt grin. Mick Øgendahl har været med i julekalenderen Nissernes Ø. Selvom Nissernes Ø er en af de ældre julekalendere, er det stadig en god klassiker, som altid kan ses i december. Julekalenderen er baseret på salget af de dansk vestindiske øer tilbage i 1917. Nisserne fra Nissebanden i Holme Olstrup, bliver kaldt til øerne for at hjælpe de nisser, der er tilbage.

En falsk julemand har solgt julen til en rigmand, ved navn Fornøje Frederik. Mick Øgendahl spiller Fiffig Junior i julekalenderen. Han er søn af Fiffig Jørgensen fra Holme Olstrup. Så Book Stand-up komiker til Julefrokosten, der eventuelt selv har været med i en julekalender eller julefilm.

Underholdning for alle pengene

Der findes mange gode komikere derude, som sagtens kan få en hel sal til at græde af grin. Mick Øgendahl er en af dem. Han er efterhånden ret rutineret indenfor både komik og skuespil. Du kan booke ham gennem et bookingbureau, der tilbyder komikere til julefrokoster.

Så overvejer du at Booke Stand-up komiker til Julefrokosten, er Mick Øgendahl, helt klart et oplagt valg. Så hvis du her har fået lidt inspiration til julefrokosten, er det bare med at komme i gang med planlægningen.